Team_1.jpg

Team Performance

Når det gode samarbejde skal kendetegne virksomheden

 

Et godt samarbejde kommer aldrig af sig selv – det skal man arbejde for at opnå!

Samarbejdet mellem leder og organisation er båret af lederens evne som leder og af medarbejdernes evner til at arbejde sammen. Samarbejdet mellem kollegerne er helt afgørende for produktivitet - og i mange tilfælde også helt afgørende for trivsel på arbejdspladsen. At kunne eksistere sammen og arbejde godt sammen på tværs og på trods af forskelligheder er helt afgørende for at man får et godt arbejdsliv og trives i hverdagen. De gode relationer kommer ikke af sig selv og er noget man skal arbejde på – lige som med ledelsesredskaberne er der også en række gode redskaber der fremmer kommunikation og samarbejde i hverdagen.


 
team_on_site.jpg

Teamindsats giver dig:

– Helt konkrete redskaber til dine medarbejdere

– Perspektivering af adfærd i hverdagen

– Sammenhæng mellem adfærd og den retning du sætter

– Sparring med medarbejderne til selvindsigt

Når jeg arbejder med teamperformence er der altid et forløb med lederen af teamet som en del af processen – teamsucces afhænger også af lederens evner som teamleder.

 
 

“Jeg vil gerne rose dig og dine medarbejdere - Michael - for det projekt i kører med de interne sælgere. Det er den bedste investering i teambuilding der ‘nogensinde’ er gennemført i en intern salgsafdeling i virksomheden. Den måde som vi igennem denne teamproces får flyttet medarbejder fra at være på ‘Stand By/i afvente til man får besked’ - og til at man nu er meget mere opmærksomme på sin rolle - ‘tage initiativer/gøre noget/’ (Jeg husker Tordenskjolds gamle ord Hvad dælen nøler i for!!!!), og samtidig en accept af vores forskelligheder, er godt, flot og stimulerer den udvikling vi ønsker i Internt salg.”

Henrik Thyboe-Thomsen, Divisionschef, KCC&CO


 

Du kan også læse mere om de andre specialer her:

LEDERTRÆNING

LEDELSESSPARRING

KUNDEOPLEVELSE