ledspar_blaa_1300.jpg

Ledelsessparring

Til jer, der gerne vil i mål med udvikling og forandring

 

At omsætte viden til handling er det vanskeligste man kan arbejde med!

En ting er at lære om tingene – noget helt andet er at arbejde med det i praksis i en driftstung hverdag med masser af opgaver og ikke ret meget tid. At omsætte viden til handling er den absolut vanskeligste opgave – det kræver fokus, mod og vedholdenhed – og det er her jeg kommer ind. Sammen med ledergruppen aftales en retning og et mål – og så er det mig, der holder fast i processen, sikre fremdrift og medvirker til at virksomheden kommer i mål med tingene – og alle de gode tanker ikke løber ud i sandet i en travl drifts hverdag.


 
Ledelsessparring.jpg

Ledelsessparring giver dig:

– Fremdrift og fastholdelse af fokus

– Sparring og rådgivning

– Nødvendig handling til at komme i mål

– Motivation til selvindsats

– Fastholdelse af ledelsens fokus på mål og ikke på drift

Alle sparringsforløb er omfattet af Klippekorts-ordningen. Omfanget af time til opgaven aftales på forhånd. Jeg opretter et Klippekort og registrere løbende timerne. Timer der ikke er forbrugt refunderes uden fradrag til kunden når projektet er afsluttet. Bliver der brug for flere timer, aftales det med dig – det kan altså aldrig blive en højere pris med mindre vi aftaler det på forhånd – din sikkerhed for gennemskuelighed!

 
 

Ledelse med Vilje har været tilknyttet i de mest succesfulde sæsoner herreholdet nogensinde har haft, og bidraget væsentligt til spillere og lederes udvikling og performance, og den succes vi har haft. Ole Nielsen har leveret kompetent og relevant sparring, har udfordret vores tankegang, og spillernes adfærd løbende.

Claus Uhrenholt, Cheftræner, Team Tvis Holstebro


“Sidste år startede jeg mit forløb/samarbejde med Ole Nielsen og Ledelse med vilje. Et samarbejde der fortsat er i gang. Jeg havde i en længere periode haft en fornemmelse af at jeg manglede nogle redskaber til at være chef og til at sætte mine visioner i system. Derfor tog jeg kontakt til Ole. Fra 1 møde har jeg følt mig tryg og rigtig godt hjulpet. Vi er en virksomhed med 27 folk og med mange forskellige opgaver, så det at have et overblik og samtidig have en strategi med vækst i, var en stor mundfuld. Men det har Ole virkelig hjulpet helt forrygende med. På en motiverende og udfordrende måde har Ole fået givet mig de redskaber jeg har brug for, til at kunne udvikle mig selv, så jeg kan udvikle min virksomhed, uden det bliver hen over hovedet på mine ansatte. Jeg har fået mine ideer organiseret og fundet det drive der skal til for at udvikle og performe på klinikken. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Ole og Ledelse med vilje.”

Morten Graversen, Klinikejer, Struer og Bøving Fysioterapi


 

Du kan også læse mere om de andre specialer her:

LEDERTRÆNING

TEAM PERFORMANCE

KUNDEOPLEVELSE