I foråret 2012 vedtog NOE/Jysk Energi en Business- og strategiplan, der redefinerede NOE’s rolle i markedet med kunderettet og kommercielt fokus, dette naturligvis i en balance mellem menneskelig og finansiel værdiskabelse.

Den ny strategiplan, skaber på afgørende vis en klar ledestjerne for NOE’s fremtidige udvikling baseret på et skarpt fokus på passion og kernekompetence.

Ole Nielsen  bistår fra maj 2012 NOE med henholdsvis udvikling af præcise salgskoncepter, KPI systemer, MUS og målstyring, værdiprocesser og udviklingen af en stærk HR strategi for NOE’s HR satsning. I samme forbindelse tiltræder Ole Nielsen, NOEs chefgruppe og deltager med jævne mellemrum i bestyrelsesmøder.

Ole Nielsen har været en meget positiv oplevelse. Chefgruppen hos NOE har fået god sparring og har ikke følt sig talt efter munden i nogen sammenhæng. Ole Nielsen har gennemført en kortlægning af kulturen i NOE og har gennemført kurser, som har drejet kulturen i den retning NOE har brug for i fremtiden. Samarbejdet er foregået i en god stemning og vi har følt os godt behandlet.

NOE kan anbefale Ole Nielsen til andre virksomheder, som har brug for en turn around i forbindelse med gennemførelsen af ny strategi.

Flemming Pedersen, Administrerende direktør, Jysk Energi